איך להשתמש בקרח יבש לקישוט קינוחים קוקטיילים ואוכל
אחד השימושים הנפוצים ביותר לקרח יבש הוא קישוט מאכלים.
ראשית, יש לציין כי קרח יבש אינו נועד למאכל ורק לשדרוג צורת ההגשה. כידוע קרח יבש עשוי מפחמן דו חמצני co2 כפי שרבים מכירים ולכן אינו נועד למאכל.
אם כן, שפים, מארגני אירועים, ברמנים או כל אחד אחר שאחראי לתצוגת המאכלים באירועים מחפש את הייחודיות בשביל להשאיר חותם.
קרח יבש מספק מראה מרהיב וללא ספק מושך את תושמת הלב.
המאכלים הפופולריים בהם משתמשים לקישוט קרח יבש הם ברובם: קוקטליים, קינוחים, או מאכלים קרים אחרים.
איך מקשטים מאכלים בעזרת קרח יבש?
תחילה יש לרכוש 4 מוצרים:
בלוק קרח יבש
כפפות עבודה
פשיט
מיכל קטן
קישוט שולחן אירועים עם קרח יבש
- יש למלא את קערת המים עד לגובה ¾ (מומלץ להשתמש בקערת זכוכית).
- יש ללבוש כפפות ולתת מכת פטיש בבלוק הקרח יבש.
- יש לקחת את אחת מהחתיכות השבורות של הקרח היבש ולהניח בתוך כלי המים.
- יש להניח את קערת המים במרכז שולחן הקינוחים.
קישוט קוקטליים עם קרח יבש
- מלאו את השמפנייר במים עד גובה ½.
- לבשו כפפות ותנו מכת פטיש בבלוק הקרח היבש.
- הכניסו חתיכת קרח יבש לשמפנייר.
- הכניסו את בקבוק השמפניה.
קישוט מאכלים אחרים
כפי שהבנתם מהכתוב קרח יבש בתוך מים נותן אפקט עשן כבד.
לכן תוכלו להיות יצירתיים, ולהכניס את הקרח היבש לכל כלי עם מים בשביל לקבל את האפקט.
עשיתם אירוע מרהיב? יצא משהו מיוחד?
נשמח אם תשתפו אותנו בתמונות של אפקט הקרח היבש.